Pregătirile pentru cea de-a 10-a ediție, jubiliară, a Conferinței de tradiție EPE 2018 au intrat în linie dreapta. Alături de Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, Asociația SETIS este co-organizator și sponsor.

Totul a început în 1999 cu prima ediție. EPE este organizat la fiecare doi ani, cu intenția de a atrage un larg public național și internațional din comunitățile academice și industriale. Sunt așteptate, ca la fiecare ediție, contribuții ale diverselor colective de cercetare de pe întreg mapamondul, care activează în domeniul ingineriei electrice și energetice.

Conferința este co-sponsorizată tehnic de către secțiunea IEEE România și este inclusă în baza de date a Conferințelor IEEE cu numărul de înregistrare #43946. Toate lucrările efectiv susținute vor fi incluse în baza de date IEEExplorer și, ulterior vor fi indexate ca ISI Proceedings.

În Octombrie 2018 Iașiul va fi nu numai capitala culturală a României, dar și capitala (cel puțin europeană) a Ingineriei Electrice și Energetice.

Ca de fiecare dată, oaspeții noștri vor fi întâmpinați cu prietenie, disponibilitate dar și cu servicii profesioniste.

Informații despre și pagina oficială de internet a conferinței EPE 2018 le puteți găsi la următorul link, aici.