Înscriere

Pentru a deveni membru SETIS puteti proceda astfel:

  • veniti la sediul Societatii din B-dul D. Mangeron nr.53, unde, odata cu achitarea cel putin a taxei de înscriere si eventual a cotizatiei anuale, completati formularul de inscriere si evidenta si veti primi ulterior legitimatia de membru SETIS.

 

  • puteti sa achitati sumele pentru înscriere si cotizatie prin depunere în numerar sau prin virament (cu suportarea de catre platitor a comisioanelor bancare) în contul RO 07 BRDE 240 SV 11709662400 (RON) deschis la BRD-GSG Sucursala Iasi apoi sa trimiteti dovada achitarii si formularul de inscriere si evidenta completat, prin fax sau prin posta, la sediul SETIS; ulterior veti primi legitimatia la adresa indicata de dumneavoastra, adresa la care veti primi revista “Buletinul SETIS” si alte materiale.

 

  • puteti sa expediati sumele prin mandat postal pe adresa FURNICA EMILIAN, Secretar CD-SETIS, C.P. 550, O.P. 2, cod postal 700770 IASI 2 , sa trimiteti formularul de inscriere si evidenta completat, prin fax sau prin posta (sau prin e-mail) la adresa mentionata sau la sediul SETIS ; ulterior veti primi legitimatia la adresa indicata de dumneavoastra, adresa la care veti primi revista “Buletinul SETIS” si alte materiale.

 

  • absolventii din strainatate se pot înscrie prin trimiterea formularul de inscriere si evidenta completat, prin e-mail la adresa setis@ee.tuiasi.ro iar taxele se pot achita prin:

 

- cec bancar (beneficiar SETIS) trimis prin posta la sediul SETIS (la Facultatea de Electrotehnica, B-dul D.Mangeron nr.53, cod 700050, ROMANIA);

- prin transfer bancar (Western Union, s.a.) pe numele Furnica Emilian, Secretar CD – SETIS, CP 550 , OP 2, cod 700770, IASI 2, ROMANIA;

- chiar prin persoana intermediara (prieten, ruda, etc.) aflata în România sau în trecere prin România, care poate utiliza una din metodele expuse mai sus.

 

 

 

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.